Musik

Torben Lendager Band, er navnet på bandet med Danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager, som mange nok vil huske fra de gode "gamle" idol dage.

I 1970’erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Forsanger var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte.

I 1997 startede Lendager Band bestående af:Torben Lendager, Steen Müllertz, Flemming Nielsen, Torben Eilersen.

1999 kom Henrik Larsen med i bandet på guitar og var med frem til år 2007, hvor han blev afløst af bandets nuværende guitarist Finn Gustafsson (Tidligere Anne Linnet band, Rugsted og Kreutzfeldt og CV Jørgensen).
Lendager Band blev i 2001 omdannet til nu at bestå af 3 medlemmer og fandt herved den rette samarbejdsform.
Lendager Band optræder i dag til alle former for arrangementer - Halfester, Privatfester, Firmafester og Storcentre, selv i Folketinget, og en del i udlandet.

Torben Lendager arbejder også som sangskriver både til ejet og andre kunsters brug. Han står bl.a. som komponist for hits som: Kære lille mormor, Hallo Hallo, Du må ta’ mig som jeg er, Morssang, som er blevet til store hits for kunstnere som: Richard Ragnvald, Lonnie Devantier (Dansk Grand Prix Vinder) Kandis og Vikingerne.

Så har du lyst til at genhøre alle de gode "gamle" sange fra 70/80`erne og frem til nutidens hits, så er Lendager Band et oplagt valg til jeres næste arrangement.
Torben og bandet leverer en spilleglæde og energi, som ikke mange andre gør dem efter. Bandet optræder hvert forår på Dyrhavsbakken på restaurant Ølgod - på 14. år.
Bandet kommer igen og igen til tilfredse kunder over hele Danmark og udlandet.

 

Kontakt os HER for booking.

Er du til Foo Fighters, men bare lidt ærgerlig over, at de så sjældent gæster Danmark? Så vil du ELSKE drengene bag FooJam. De bringer nemlig Foo Fighters til DIG.

Med en fælles passion for Foo Fighters dannede Mads og René i sin tid FooJam, som med lyd og scene-performance lægger sig så tæt op ad originalbandet, det overhovedet er menneskeligt muligt at komme.  

Med andre ord: Foo Fighters går via FooJam direkte i øregangen og giver ydermere en visuel oplevelse, der efterlader tilhørere med følelsen af at være i samme stue som ”originalerne”.

FooJam har allerede væltet adskillige spillesteder og festivaller.

Heriblandt:

 • Amager bio
 • Posten
 • Kulturfabrikken
 • High Voltage
 • Copenhagen Ink
 • Odense mc festival
 • Og mange flere.......

Er dit sted ”next stop”? Det tror vi nok, hvis du altså elsker originalbandet, der i 2011 sendte den verdensberømte talkshow-vært David Letterman på pension, efter at sidste optagelse med ham i styrmandsstolen var ”et rap”.

Få dit Foo-fix. Book FooJam via Novom Event.

Kontakt os HER

Miss Rise

Miss Rise - dynamisk, energisk og melodiøs rock - skrevet af rockens stærke kvinder.

Rise - Sang/Guitar

Terje - Kor/Guitar

Frank - Bas

Jon - Trommer

Kontakt os HER

Die Herren blev dannet som et U2­kopi band i 1991 I København, og har spillet U2 ´s musik lige siden.
Die Herren er kendt af det meste af Danmark, for deres imponerende versioner af U2 ´s sange, og har opbygget en særlig kultstatus, som et af de aller bedste live bands herhjemme.

Tre af de originale medlemmer fra 1991 er stadig med i orkestret. Die Herren har spillet mere en 1700 koncerter ­ mest i Danmark, men også i lande som: Tyskland, Italien, Sverige, Norge, Island, Letland, Kosovo, Bosnien, Libanon, Afghanistan og Kirgisistan.

Die Herren har nerve og intensitet, og har på utrolig vis, formået at skabe sig et navn på sin helt egen stil, eller som en fan en gang udtalte: ”Die Herren er slet ikke som et kopiorkester”.
Alle som er til en ægte live rock­oplevelse, bør opleve Die Herren, og tager man ikke dette for gode varer, så skal man bare spørge til en af de mange, mange tusinde som gennem 20 år har været til koncert med Die Herren.

Die Herren er et af de bedste live­bands herhjemme – kopi eller ej.

 

Kontakt os HER

 

 

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?
Svaret er Johnny Horsepower!

De er de eneste i kongeriget der dedikeret KUN fortolker Johnny Cash. Udgangspunktet er sounden og instrumenteringen fra 1955 da Johnny Cash & The Tennessee Two slog igennem. Trioen er ikke blot kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning men også for deres gengivelse af den lyd der kendertegner Johnny Cash.
Dette har ikke kun gjort dem efterspurgte i Danmark men også i resten af Europa hvor de bl.a. turnerer i Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweitz.
JHP gjorde sig bemærkede ved, som det eneste band, at spille til det store Johnny Cash Hyldest Show i B & W hallerne i november 2012 for 2200 feststemte gæster.
Jørgen de Mylius, der var konferencier blev svært begejstret. Efterfølgende har han flittigt spillet Sange fra Johnny Horsepowers tre albums i sit legendariske programmer Eldorado og Danskpoppen. Jørgen de Mylius opfordrede trioen til, at indspille et nyt studiealbum og havde sågar et par ønsker til sangvalget. Countrystjernen Tamra Rosanes støttede ligeledes op og medvirkede på to duetter. Albummet udkom endelig i 2014 under titlen ”Cash Cover With Attitude”.
Johnny Horsepower fortolker primært materialet fra Johnny Cash’s ”Gyldne” periode fra 1955 til ­1972 dog med afstikkere fra senere udgivelser.
Oplev hits, som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere.
Johnny Horsepower (Cash Cover) er et absolut must for Johnny Cash fans og det tætteste du kommer på en koncert med The Man in Black på Dansk Jord. Som noget ekstraordinært spiller Johnny Horsepower, som det eneste ”Cash Cover” i Europa, Shows med Johnny Cash’ originale trommeslager WS Holland (1960­ - 2003).
Graceland Randers d. 29. Aug. 2014 var datoen for det første Johnny Horsepower & WS Holland Show. Showet var udsolgt og blev en kæmpe publikums succes. Flere datoer for nye Shows er under udarbejdelse.

Johnny Horsepower er:
Dennis Lydom ­ Vokal & Guitar
Tim Kristensen ­ Kontrabas & Kor
Morten Metniece – Elektrisk Guitar & Kor

Albums:
Johnny Horsepower (2011)
Live at Fingerbøllet (2012)
Walldorf Rock’n’Roll Weekender Soundtrack 2013 (combilation)
Cash Cover With Attitude (2014)

 

For booking: Kontakt os HER

Peter Og De Andre Kopier

Danmarks bedste Gasolin’ Show vender tilbage til rødderne.

Under overskriften ”Danmarks bedste Gasolin’ Show” har Peter & De Andre Kopier siden 1995 spillet ufatteligt mange koncerter med næsten udelukkende Gasolin’ på tapetet.
Men nu er Kopierne vendt tilbage til rødderne; deres egne rødder.
Ikke bare som et nostalgisk fænomen, der hylder idolerne fra 70'ernes spraglede teenagehummere fuld af glimmer og Gas. . Næ, Peter og de andre kopier er gennem de sidste 7-­8 år stille og roligt vendt tilbage til dén form showet havde de første par år fra begyndelsen i 1993.

Det er en skønsom blanding af alt lige fra Larsens tidlige solomateriale fra fx "Værsgo", henover nogle af Larsens allerstørste hits fra 80'erne, de største perler med Gasolin' og nu også krydret med nogle af Kim & Kjukkens stærkeste bidrag. Så nu favner Kopierne over hele den smukke arv af sange efter både Gasolin’ og lune Larsen..

Fra gammel Gas til frisk Larsen.

 

Kontakt os HER for booking.

EN LILLE HALV MILLION FANS OG FØLGERE TAGER IKKE FEJL !

Musikeren Ronni Garner med kunstnernavnet delCarmen er et hit, med international format
 
Den karismatiske dansker med den rå solide stemme er gennem mange år i musikbranchen kendt for sine ørehængende melodiske tekster og musik. Netop nu! er han super single- aktuel med sin egen, ”Drift Away”, og Chris Issak kult- sangen, ”Wicked Game”. Genindspillet med tilladelse fra mesteren selv, i en fornyet smuk version med respekt for sangens dna. Desuden også i en storslået DJ Chriz- version, hvor nummeret er lige så frækt og lækkert, som vi husker Helena Christensen, i 1990'er videoen.

Ronni/delCarmen byder på stort talent og kvalitet. Han producerer både musik på dansk og engelsk, med tekster, som relaterer til mange mennesker i alle aldre. Han er et menneske, der dybt dedikeret lever og ånder for musik og produktion. Han er indover hver en node, og i eget studie og pladeselskab produceres og indspilles – og tænkes tanker.      

•    I 2013 lavede han sangen og musikvideoen, ”Lidt for Blond”, feat. Linse Kessler, som blev nomineret til årets musikvideo ved New York Winter Film.  

•    I 2014/2015 deltog han ved flere støttearrangementer bl.a. Stop Mobning, Støt Brysterne, og bakkede med sin musik op om kræftramte børn.

•    Sidste år optrådte han ved både udenlandske- og hjemlige større begivenheder, og udkom med sit første danske album ,”Min Tekst Til Dig”,  fyldt med musikalske fuldtræffere.

•    Ronni's popularitet på de sociale medier skyldes bl.a. hans altid gode humør og sjove, skæve humor, som flere gange ugentlig, opdateres med små grine-videoer på Facebook. Med selvironi og glimt i øjet, tager han pulsen på dagligdagen og livets små finurligheder. Den store fanskare afføder også meget post, som altid besvares med stor empati og positive ord med på vejen.

DE GØR DET IGEN, OG IGEN OG IGEN.

Linse Kessler og Ronni Garner har gjort det før, og nu gør de det igen, nu Feat. Muri & Mario

Det startede med sangen "Lidt for Blond", som blev et verbalt hit i hele Danmark, samt på youtube, hvor deres video er set over 3 millioner gange, så kom "Julesangen" og igen har vi over én million visninger på Youtube.

Nu er de så aktuel med deres nye sang "KNALLERT" feat. Muri & Mario. Tilsammen har de over en million følgere på de sociale medier, så de brager bare afsted.

•         I 2013 udkom ”Lidt for Blond” med Ronni Garner feat. Linse Kessler, som blev nomineret til årets musikvideo ved New York Winter Film.

•         I 2014 udkom "Julesangen" med Linse Kessler og Ronni Garner med en fantastisk Julevideo på youtube

•         Nu i 2016 udkommer "Knallert" med Linse Kessler, Ronni Garner feat. Muri & Mario. Sangen er lavet på Reggaeton rytmer med et dejligt hint af kærlighed og sommer, dog stadig med deres humor, som er flettet ind i sang og video.

•         "Knallert" er et modsvar på hitsangen "Lidt for Blond"

Miami består af 5 spilleglade, brandmusikalske, topprofessionelle musikere, der kendetegnes ved sikker situationsfornemmelse, musikalsk kompetence og som altid lever op til festen og det forarbejde der er lagt.
Miami, det efterspurgte danseband, med Lotte Lisby på sang. Lotte er kendt for sin gode sceneoptræden, hvilket hun nok ikke har fra fremmede. Lotte deltog i øvrigt i Grand Prix i år 2000 med nummeret "Julian".
Miami er bandet der spreder varme og god stemning til firmafesten, idrætsfesten, byfesten eller privatfesten. Kort sagt: Alle typer arrangementer.
Miami fylder simpelthen dansegulvet gennem et medrivende professionelt repertoire, der spænder over de største hits igennem de sidste 50 år. 60èr pop, disko fra 70érne, dansk 80ér poprock, Grand Prix og de sidste nye hits. Alsidigt og varieret.
Miami klarer selvfølgelig også dinnermusikken. Dæmpet og behageligt. Syng­med potpourrier når ønsket fornemmes, samt akkompagnement til evt. festsange. Miami medbringer altid et professionelt up to date lyd­ og lysanlæg, der kan tilpasses såvel store som mindre lokaler.

MIAMI består af:
Lotte Lisby – Forsanger
Hans­Henrik Tonsberg – Guitar / vokal
Jan Aage Nielsen - ­ Trommer
Jørgen Ljungberg – Bas / vokal
Hans­Henrik Kyhl – Keyboards / vokal

Stardust Boogie Band

…er på landevejen meget af tiden. Små og store scener rundt i landet er platform for bandets enestående optræden.
Med Stardust Boogie Band får publikum en samling håndplukkede perler fra rockhistorien, tilsat bandets helt eget præg af musikalitet, energi og humor.
Erfaringen er livslang, og referencerne er mange. Bl.a.

 • Plænen i Tivoli
 • Frilufts-scenen på Bakken
 • Open-air koncerter
 • utallige byfester og spillesteder rundt i landet.

De gode vibrationer er i højsædet, og Stardust Boogie Band efterlader altid folk svedige, med et smil på læben, begejstrede og tilfredse…
Den hollandske forsanger Arthur van der Boogie er en enestående entertainer og rock-fortolker. Den tidligere Baal-guitarist David Kampmann er et festfyrværkeri af guitarperler. Ricky Stardust og Claude Baudelaire på henholdsvis trommer og bas danner en grundlæggende bund der absolut ikke kan rokkes ved, og det swinger som bare f…..

Michael Vesterskov og Marianne Mortensen

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov har efterhånden stået på scenen i mange år. De har gjort det hver for sig, med forskellige projekter, som skuespiller og musiker, og mange steder rundt om i landet. I 2005 fandt de sammen musikalsk med CD'en ”Du & jeg & månen”, og på den seneste CD fra 2014, ”Grib mig”, er Michaels rock og Mariannes viser smeltet endnu mere sammen i et fælles udtryk, som læner sig op af den musikalske tradition, som ligger i forlængelse af f.eks. Lisa Ekdahl, Bjørn Eidsvåg og Bo Kaspers Orkester.

Marianne Mortensen var allerede et stort teater- og musicalnavn mange år før hun musikalsk fandt sammen med Michael. Marianne havde længe begejstret publikum med sin stemme i store teater- og musicalopsætninger på både Det Ny Teater, Aalborg Teater, Gladsaxe Teater, Betty Nansen og nu som fast medlem af Mungo Parks ensemble. Det var derfor en glædelig nyhed for en trofast skare af hendes mange fans, da Marianne også besluttede sig for sideløbende med sit arbejde som skuespiller at fortsætte sin store passion for musikken i samarbejde med ægtemanden Michael Vesterskov.

Michael Vesterskov har siden tiden med bandet Westwood udgivet ikke mindre end 16 albums, bl.a. “The Stockholm Sessions” og “Længslernes Allé”. Michael har ved flere lejligheder samarbejdet med de svenske producere Mathias Blomdahl (Lisa Ekdahl) og Bebe Risenfors (Elvis Costello og Tom Waits). Desuden vil nogen måske huske Michaels single “Live For It All” i anledning af den internationale aidsdag og balladen “Bromzkij Garden” i samarbejdet med Trio Rococo. Michael udgav bogen ”I lænestolens dybe stille ro” i 2010 og i ’14 hans 2. bog: ”En sangskrivers søgen efter det dybe smil”.

Med sig har Marianne Mortensen og Michael Vesterskov fire top professionelle musikere:

Simon Toldam på keyboard har vundet et hav af priser og er udråbt til at være en af Skandinaviens mest spændende og roste musikere i den nuværende generation. Simon alternerer med pianisten...

Morten Pedersen som har sin egen kvintet og trioen The Mighty Mouse og har spillet med et hav af jazzkunstnere på klubber og festivaler i DK og Europa.

Samuel Hällkvist på guitar. Svensk guitarist, der som han selv siger: spiller ”med antydninger af jazz, country, støj og blomstrende kirsebærtræer”.I 2010 blev han årets jazznavn i Sverige./ Stephan Sieben ligeledes på guitar har sørget for at det musikalske fællesskab også har anerkendelse fra Danish Music Awards med ”Kostcirklens” album ”Annnars är det tyst”.

Klaus Nørgaard på bas har været bosat flere år i både Berlin og New York, og spillet med internationale navne der, og herhjemme med navne som Billie Koppel, Søren Dahl Quartet, Marilyn Mazur og Oscar Gudjonsson. En sjælden bassist, der tør og evner det enkle spil.

Knut Finsrud på trommer har de sidste 11 år været aktiv på den europæiske musikscene, og har medvirket på projekter, hvor han har improviseret på alt fra sten, vand, møbler og gamle bilvrag, til mere traditionelle studie/live jobs i Europa, USA, og Canada. Spiller bl.a. med Kira Skov.

With driving rhythms and positive messages, Same Vibration performances empower their audiences. Their new release “Bowl of Fruit” is funky upbeat culmination of Same Vibration’s energetic sound and diversity, while showcasing their humor and joy.

Same Vibration’s funky repertoire, mixed with ethnic world rhythms, are the essence of their unique musical style.

Same Vibration came together in the fall of 2008 in Copenhagen when Didi Levy, lead singer and songwriter assembled the band.
The band's members come from diverse backgrounds and cultures, creating a very multi-cultural sound. They played locally in Copenhagen and festivals in Denmark and in 2011, began touring internationally.
In 2014, Same Vibration brought their live energy into the studio and released the album “Everything is Connected” and are currently working on their new album, “Shine”.

Same Vibration has built up a steady and loyal fan base and constantly keep their audiences challenged with new sounds and improvisational journeys. Every show is unique in terms of song selection, special guests and musical surprises, while Same Vibration’s unique sound shines through.

Selvkomponeret originale kærlighedssange fra hjertet, og med et twist af humor fra scenen, tilbyder HEARTBEAT at sprede glæde, kærlighed og nærvær under middagen. Med en ydmyghed, og viden om at HEARTBEAT er baggrundstonerne, virker det som en perfekt aften at starte ud med kærlighed, inden aftenen for alvor tager fat.

Vi gør det, fordi vi elsker det…

Pressen kalder os et kraftværk af spilleglæde og overskud. Så højtravende behøver det ikke at være. Men vi gør altid vores bedste for at ramme både ørerne, benene og hjertet med vores musik. Vi spiller ikke nogen bestemt genre, men elsker alle gode sange med højt humør og knald på. Med en guitarstil lige dele inspireret af Malcolm Young og Chet Atkins byder vi på personlige, anderledes og spilleglade versioner af klassiske danske og udenlandske hits, som alle kan danse til og synge med på.

Vi har spillet sammen siden vores tidlige teenageår, og selv om vi alle har andre projekter, så kommer den bedste musik ud af os, når vi er sammen. Der er en eller anden magi ved at have kendt hinanden i over 30 år.

I februar udgav vi albummet TAK!, der er vores versioner af sange, der har betydet noget for os gennem vores opvækst og liv. TAK! har ligget i heftig rotation på de fleste lokalradioer siden udgivelsen, og har sågar ligget tre uger som nummer et på Dansktoppen (til vores store forbløffelse, for vi spiller ikke dansktopmusik)

Gummerband er:

Nicholas Findsen: Bas (Aqua, Hej Matematik, Østkyst Hustlers, Maria Bramsen)

Jesper Rytkov: Trommer (Michael Carøe, Zirkus Nemo, Tamra Rosanes)

René Gummer: Sang, guitar (Michael Carøe, Erann DD, solo)

 

TAK! ligger på alle tilgængelige musiktjenester. Den kan desuden høres her: www.soundcloud.com/gummer-dk/albums

Med over 2800 jobs i bagagen er René Gummer en af de mest rutinerede og alsidige entertainere herhjemme. Med inspiration hentet fra Chet Atkins og Mark Knopflers guitarspil tilrettelægger René en buket af de største og bedste sange fra fem årtier, der passer præcis til dit arrangement. Elegant, personligt og diskret til dinner. Underholdende, syng med og lige til dansegulvet når der skal festes.

René har blandt andet været kapelmester for Michael Carøe, udgivet syv cd'er i eget navn og medvirket i utallige tv- og radioprogrammer. Ved siden af musikken har René været vært på P4, lavet programmer om musik fra systaterne til P1 og er desuden journalist på Weekendavisen.

René spiller til alt lige fra bryllupper og receptioner over fødselsdage og havefester til dinner og barmusik.?? Musikken er de sange du kender - og selvfølgelig alle dem, du troede, du havde glemt, men som for en aften bliver hevet frem til et glædeligt genhør. ??Der er over 3000 sange på repertoiret. ??

Kunderne siger:

"Du var i den grad med til at løfte festen til et niveau, vi slet ikke turde drømme om. Vi havde en magisk aften og det er blandt anden din store fortjeneste. Og vores gæster gæster var helt vilde med dig. De bliver ved med at ringe for at få dit nummer"
Steffen & Maria, Århus

"Dit repertoire og din måde at spille på passede perfekt og gav vores store aften en helt særlig stemning. Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger på musikken, alle syntes, at det var fuldstændig forrygende."
Linda & Heine, Struer

"Tak, tak, tak for en fantastisk aften. Der er tikket rigtig mange positive tilkendegivelser ind hele dagen fra gæsterne. De synes du var hamrende professionel og p…. dygtig. Og Lise og jeg er mundlamme over hvor godt du ramte alt det vi havde håbet på og mere til."
Michael & Lise, Klampenborg

"Jeg skal hilse fra stort set alle gæsterne. De havde fantastiske tre timer. Du var toppen. Fladt at sætte cd-musik på bagefter. Hvor har du lært at spille sådan på den guitar?"
Per & Anette, Næstved

Sproget i musikken - musikken i sproget

- En musikalsk og journalistisk rejse gennem USAs sydstater.

Journalist og musiker René Gummer har rejst sydstaterne tyndt gennem de sidste 15 år med en guitar under armen og journalistblokken i lommen. Det er der kommet et væld af artikler og radioudsendelser ud af. René fortæller i dette foredrag om oplevelserne, om dengang han blev truet på livet af Jerry Lee Lewis' familie, om gospelkor i små trækirker, om sortes rettigheder, om musikken, om maden, om livet og om hvorfor amerikansk kultur betyder så meget for os herhjemme.
Foredraget er krydret med musik, både levende og indspillet.

René er uddannet journalist og BA i historie. Han han desuden studeret filosofi og etnologi, været sømand, tonemester på Østre Gasværk, vært på P4 og kapelmester for Michael Carøe. René har desuden udgivet ni albums i eget navn og været skribent på flere bøger om Amerika. Senest JFK 100, en munkestenstyk bog om JFK i anledning af 100 års dagen.

I dag arbejder han som journalist på Weekendavisen og spiller musik i alle ledige stunder.

Renés bog: En musikalsk rejse gennem USAs sydstater udkommer i efteråret 2018.