Underholdning

Morten Rogvi

Hypnose, så du skriger af grin.

Se din arbejdskollega gå til jobsamtale hos en vandmelon, forelske sig i et løg eller åbenlyst forsøge at stjæle de bukser, du har på... og benægte det.
Læg din fest, dit teambuildingkursus eller din omgangskreds i kollektive latterkramper og bliv rystet sammen med et show af comedy-hypnotisør Morten Rogvi.

DJ Lewis

KENDT FRA TV!

DJ Lewis fyrer den af.
Han er kendt fra tv. Han har det sorte bælte i at analysere et dansegulv, så det aldrig tømmes. Og så kan han musikmæssigt skrue en fest, så den sidder lige i skabet.
 
Med DJ Lewis bag pulten ved gæsterne aldrig helt, hvad der venter. Kun at de har ondt I fødderne dagen efter!

Vibe Lauth har levet af at underholde i mange år og har derfor et repertoire, der byder på lidt af hvert.
Mest kendt er Vibe Lauth nok gennem Dansktoppen, Syng med Reimar og Top Charlie, men der er meget mere i godteposen.
Vibe Lauth tilbyder følgende underholdning:
Danskpop, slagere, grandprixhits gennem tiden, pop, country, syngepige show (bakkesange), m.m.

Vibe Lauths fortolkning af Edith Piaf og hendes følsomme sange. Der sættes fokus på de mest kendte numre. Denne underholdning akkompagneres af en af Europas dygtigste pianister George Forbat.

Som et festligt indslag til festen kan også nævnes:
Marilyn Monroe, Syngepigeshow Bakkesange inkl. Pikante vittigheder og Syngende Telegram (lidt af hvert, efter ønske)
Vibe Lauth’s nyeste show er: Go' aften, det' hjemmeplejen, hvor Vibe Lauth giver den som vanvittig sygeplejeske på løbehjul og krydrer hele showet med div. sange (Ikke Dansk Top sange.) Juleunderholdning - med alle de kendte og stemningsfulde julemelodier, som man kan synge med på – og selvfølgelig er nissetøjet rødt.

Foredrag:
Musikalsk foredrag om Grethe Ingmann.
Musikalsk foredrag ”Det bedste ved det hele var musikken”.
”Musikalsk foredrag om dét at være syngepige” i samarbejde med Tove Pedersen.
Fra ”Frisør til Projektør”

Sangerinden Vibe Lauth, bla. kendt fra Dansktoppen, Top Charlie, Giro 413, Syng med Reimar mm. - fortæller om hendes personlige og professionelle sceneskift. Omkostningerne var store, men der var ingen vej udenom. Vibe forlod sit hjem med Mercedes, kat, barn, egen forretning - og startede forfra i en alder af 45 år. Dette ”sceneskift” åbnede op for et helt nyt og spændende liv.

Vibe fortæller om:
At følge sine drømme
At turde tro på det
Et spirende forfatterskab
Ny uddannelse
At blive ”Bakkesangerinde”
At forstå betydningen af netværk
At gå fra Roastbeef til leverpostej
Juleaften på landevejen.

Det var svært for nogle at forstå det nye liv, og hvordan finder man en mand, der kan forstå, at man arbejder døgndrift, når man har valgt denne livsstil.
Vibe var ung pige i huset hos Poul Bundgaard, hvor interessen for skuespil og sang for alvor blev vakt og voksede, ikke mindst efter mødet med Dirch Passer, Preben Kaas og Paul Hagen. Vibe præsenterer flere af sine sange i løbet af foredraget og fortæller, hvorfor det lige blev disse numre, hun blandt flere har udgivet.

 

Kontakt os HER for booking.

 

Få ryddet op i makeup tasken ”By Danni Sigen”.

Så er det her, et unikt homeparty, der inspirerer dig og veninderne til at have den makeup taske med indhold på jer, der skaber den bedste udgave af jer selv, både til hverdag og til fest. Få Danni Sigen hjem i din stue sammen med dine veninder. Danni Sigen vejleder jer i makeup samt hår og farver.
Danni Sigen hjælper jer med at rydde op i jeres makeup punge og giver gode fif til flot hverdags makeup, og hvordan I med lethed kan pifte op til fest. Han tager udgangspunkt i hver enkelt af jer og giver hver af jer en unik og personlig vejledning, der tager udgangspunkt i den makeup, I bruger i forvejen, og som I føler jer trygge ved.
Hele Danmarks Kendis-frisør med attitude og helt uden filter. Manden, der har fået Mads Christensen til at ville omskrive grundloven. Han har sit eget program på Se & hør’s website ”Hørt hos frisøren”.

Danni Sigen har sin egen lille salon på Amager, hvor der altid er fyldt med overraskelser og skæve indslag, salonen er altid et besøg værd. Du bliver altid rigere på aha-oplevelser og godt humør, når du har slået et smut forbi Danni Sigen.

Danni Sigen tilbyder også:
Polterabend events
Undervisning i hårmakeup og skønhed generelt.
Butik events.
Brudemakeup og håropsætning.

 

Kontakt Novom Event & Marketing for priser, tilrettelæggelse mm.