Rene Gummer solo

Med over 2800 jobs i bagagen er René Gummer en af de mest rutinerede og alsidige entertainere herhjemme. Med inspiration hentet fra Chet Atkins og Mark Knopflers guitarspil tilrettelægger René en buket af de største og bedste sange fra fem årtier, der passer præcis til dit arrangement. Elegant, personligt og diskret til dinner. Underholdende, syng med og lige til dansegulvet når der skal festes.

René har blandt andet været kapelmester for Michael Carøe, udgivet syv cd'er i eget navn og medvirket i utallige tv- og radioprogrammer. Ved siden af musikken har René været vært på P4, lavet programmer om musik fra systaterne til P1 og er desuden journalist på Weekendavisen.

René spiller til alt lige fra bryllupper og receptioner over fødselsdage og havefester til dinner og barmusik.?? Musikken er de sange du kender - og selvfølgelig alle dem, du troede, du havde glemt, men som for en aften bliver hevet frem til et glædeligt genhør. ??Der er over 3000 sange på repertoiret. ??

Kunderne siger:

"Du var i den grad med til at løfte festen til et niveau, vi slet ikke turde drømme om. Vi havde en magisk aften og det er blandt anden din store fortjeneste. Og vores gæster gæster var helt vilde med dig. De bliver ved med at ringe for at få dit nummer"
Steffen & Maria, Århus

"Dit repertoire og din måde at spille på passede perfekt og gav vores store aften en helt særlig stemning. Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger på musikken, alle syntes, at det var fuldstændig forrygende."
Linda & Heine, Struer

"Tak, tak, tak for en fantastisk aften. Der er tikket rigtig mange positive tilkendegivelser ind hele dagen fra gæsterne. De synes du var hamrende professionel og p…. dygtig. Og Lise og jeg er mundlamme over hvor godt du ramte alt det vi havde håbet på og mere til."
Michael & Lise, Klampenborg

"Jeg skal hilse fra stort set alle gæsterne. De havde fantastiske tre timer. Du var toppen. Fladt at sætte cd-musik på bagefter. Hvor har du lært at spille sådan på den guitar?"
Per & Anette, Næstved