Carina Heckscher, En sund FEEDBACK-KULTUR

Carina Heckscher brænder for at sætte mennesket i fokus! Som inspirator fokuserer hun på, hvordan man igennem autenticitet, dialog og fællesskab kan skabe en sund FEEDBACK- & NETWORKING-KULTUR.

Siden 2011 har hun rejst land og rige rundt som foredragsholder og smittet publikum med sin energi og sit gå-på-mod, og hun har dømt 'Janteloven sooo last season'! 

Carina inspirerer og motiverer til handling, når hun inddrager sit koncept de 3 F'er FOKUS - FORANDRING - FORANKRING. Hendes drive er at skabe rammen for den gode energi, der giver inspiration til at skabe en sund fælleskabs-kultur.

Med hendes erfaringer og sit verdensbillede inspirerer og hjælper hun med til at skabe den åbne og ærlige dialog, vidensflow og samspil i teams for at synliggøre den skjulte viden, der skaber ekstra bundlinje. 

Udover at være inspirator og foredragsholder er hun forfatter til 5 bøger. I samarbejde med fagspecialister har hun udviklet mere end 40 forskellige sæt 'SPØRGSMÅLSKORT der gør forskellen!', der skaber nærvær, bedre dialog og udvikling - både på jobbet og privat. 

Carina har været professionel Netværker siden hun var 18 år og startede egen virksomhed i 2004. De erfaringer hun har fra sine tidligere jobs i reklamebranchen og siden 2011 som foredragsholder og facilitator, bruger hun, når hun inspirerer og giver virksomheder værktøjer, der kan bruges til at skabe en sund FEEDBACK- & NETWORKING-KULTUR der forbedrer bundlinjen både personligt og i virksomheden. 

Jeg har verdens bedste job - jeg får mennesker til at lege hele livet på den seriøse og lærerige måde med 'keep it simple' redskaber'.
Carina Heckscher

 

Carina har i samarbejde med Mette og Peter Bøndergaard fra Comita.dk udviklet et sæt spørgsmålskort med 55 målrettede spørgsmål til en sund FEEDBACK-KULTUR.

Kortene kan bruges individuelt, i grupper hvor man bruger spørgsmålene til at sætte samtalen igang eller af en leder, der forbereder sig på at skabe en sund FEEDBACK-KULTUR.

 

Du kan downloade den fulde beskrivelse af foredragene i bunden af siden.