Stig Sølvhøj "Just Strain – No Stress"

Stig Sølvhøj - Foredrag og seminar

Hvilken værdi ville det bringe dig, din virksomhed og dine kolleger at få en gevaldigt indspark om menneskers adfærd – hvorfor vi gør som vi gør – hvad vi styres af og hvordan vi aktivt kan ændre det?
Stig holder et skræddersyet foredrag eller seminar med fokus på adfærdspsykologi – altsammen pakket ind i humor og involvering af deltagerne på en humoristisk og interaktiv måde.
Typisk varer hans foredrag fra 1 1/2 – 3 timer, og seminarer og workshops skræddersyes efter DINE mål – DINE ønsker og hvilket resultat der skal skabes indenfor de rammer vi har til rådighed.

“Just Strain – No Stress”

Den mest almindelige sygemelding i virksomheder i dag, skyldes stress. Omkostningerne ved stress, både økonomisk og menneskeligt er tårnhøje for såvel den stressramte som virksomheden. Derudover er der den pris samfundet betaler for at få den sygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet.

Ofte følger både angst og depression med i kølvandet på stress – lidelser der kan være særdeles svære at håndtere, og i værste fald invaliderende. Der er dog en metode til at undgå stress – nemlig ved at arbejde METAkognitivt på det forebyggende niveau.
Af den årsag har han udarbejdet et 2 dages kursus, der effektivt vil give dig sandheden om stress, samt lærer dig hvordan du undgår stress permanent, og opnår en langt højere livsglæde. Du lærer hvorledes du ved få enkle ændringer i din tankestruktur, kan undgå at blive påvirket negativt af at have travlt – det der kaldes STRAIN, den positive side af stress.
Resultatet er, at sygefraværet nedbringes betragteligt – din livskvalitet øges og du vil være langt mere i balance med dig selv. Virksomheders omkostninger ved at forebygge fremfor at helbrede, nedbringes – og medarbejdernes trivsel øges betragteligt.

Kan du nævne bare een eneste topidrætsudøver der ikke har en coach tilknyttet? Nej vel. Det er ganske enkelt fordi, at hvis du vil vokse, udvikle dig og blive en endnu bedre udgave af dig selv, har du brug for en person der professionelt kan hjælpe dig til det.
Du har dage, hvor alt bare kører for dig – og du har dage, hvor det hele driller.
Forskellen mellem disse dage, er ikke alene de situationer du møder eller mennesker der er på din vej: det er MÅDEN du vælger at tænke om det på – ganske enkelt.
Du er styret af dine tanker og dine følelser – og oftest er det ubevidste tanker og følelser der har kontrollen over dig.
Ved at blive bevidst om HVAD det er for følelser du har og hvilke tanker de udspringer af, kan du bevidst lære, at håndtere disse bedre og mere optimalt, så de arbejder for dig – og ikke mod dig…. det er b.la. det han kan hjælpe dig med.
Stig Sølvhøj har siden 2000 arbejdet som professionel coach for en uendelig lang række mennesker – både topledere og receptionister. Fælles for dem alle er, at de er mennesker der ønsker at udvikle sig, og har erkendt at de kan blive en endnu bedre udgave af sig selv. Det kan vi alle…

Stig bekymrer sig ikke med hvilken stilling og position mennesker har – om de er rige, kendte eller totalt anonyme – for ham, er det mennesket det handler om.