Champagne-sabling

Champagne-sabling

Hop ud af den travle hverdag og træd ind i Sablernes univers.

Det er i denne moderne tid, igen blevet meget moderne at sabrere/sable sin champagne, som man gjorde under krigene i 1700-1800 tallet.

Lær at svinge antikke sabler mod champagneflaskerne, og sabrer champagne, som på Napoleons tid.
Tidligere Danmarksmester i champagnesabling, Commandeur i Confrérie du Sabre d'Or Marianne Sass Petersen, lærer dig kunsten at sable champagne.
Du blive sat ind i flaskens kølighed, flaske kvaliteter og egnethed til sabling, teknikken, og håndtering af nye og antikke sabler.
Få følelserne frem hos dine gæster, suset fra boblerne kan mærkes helt nede i maven, og får skudt dine festligheder i gang med stil og maner.
Men ikke mindst, du kan holde et arrangement for din venner, kolleger, kunder, familie, forretningsforbindelser, som er helt anderledes, i en sjov munter tone.

Vi gælder os til et festligt arrangement med dig.
Læs mere på www.champagnesabling.dk