Sund med Gustav

Sund med Gustav

Gustav har en uddannelse fra Fitness Instituttet i anatomi og fysiologi, er uddannet coach, kostvejleder, personlig træner samt fitness instruktør.
Gustav tilbyder alt fra livsstilsforløb, hard body, fit & fab, kostvejledning etc. Som noget nyt er det det nu muligt, at I som virksomhed hyrer Gustav til et længere kost- og motionsforløb i jeres virksomhed. Planen tilrettelægges i samarbejde med jeres virksomhed ud fra jeres ønsker og muligheder.

Et forløb kan fx være en gang om ugen, hvor Gustav kommer ud i jeres virksomhed, træner med de ansatte og fortæller om kost.
Mener jeres virksomhed, at I kan gøre en forskel ved at motivere medarbejderne til at spise sundt og dyrke motion og samtidig øge livskvaliteten hos den enkelte medarbejder.
Det er beviseligt, at motion skaber både overskud samt bedre velvære og selvværd. Dette gælder både arbejdsmæssigt og privat. Kunne I tænke jer at høre nærmere om dette eller måske tilbyde jeres medarbejdere et forløb over en længere periode med træning og vejledning i sund kost og motion, kontakt da venligst Novom Event og Marketing for at høre nærmere om mulighederne.

gustav2

Gustav udtaler: "Sundhed er for mig noget af det vigtigste i mit liv. Jeg er af den opfattelse, at man kun har ét liv, og man bør gøre det optimale for at nyde det, så længe man har det. Jeg har personligt gennemgået en kæmpe forandring på egen krop i løbet af de seneste par år, og jeg er da også faldet af hesten på vejen; i min optik er det okay at falde, men det er ikke okay at blive liggende! Jeg har både været overvægtig og haft en spiseforstyrrelse i mine yngre dage, men har i de senere år uddannet mig og taget diverse kurser for at få den største viden om kost og træning, og jeg har aldrig nogensinde i mit liv hvilet så meget i mig selv og været så glad for den person jeg er, som jeg er i dag."

Kontakt os HER