Torben Lendager Band

Torben Lendager Band, er navnet på bandet med Danmarks ældste teenager i forgrunden, nemlig Torben Lendager, som mange nok vil huske fra de gode "gamle" idol dage.

I 1970’erne serverede orkestret Walkers det ene store hit efter det andet. Forsanger var Torben Lendager. Han fik mange pigehjerter til at banke, og der blev ikke sparet på energien, når han optrådte.

I 1997 startede Lendager Band bestående af:Torben Lendager, Steen Müllertz, Flemming Nielsen, Torben Eilersen.

1999 kom Henrik Larsen med i bandet på guitar og var med frem til år 2007, hvor han blev afløst af bandets nuværende guitarist Finn Gustafsson (Tidligere Anne Linnet band, Rugsted og Kreutzfeldt og CV Jørgensen).
Lendager Band blev i 2001 omdannet til nu at bestå af 3 medlemmer og fandt herved den rette samarbejdsform.
Lendager Band optræder i dag til alle former for arrangementer - Halfester, Privatfester, Firmafester og Storcentre, selv i Folketinget, og en del i udlandet.

Torben Lendager arbejder også som sangskriver både til ejet og andre kunsters brug. Han står bl.a. som komponist for hits som: Kære lille mormor, Hallo Hallo, Du må ta’ mig som jeg er, Morssang, som er blevet til store hits for kunstnere som: Richard Ragnvald, Lonnie Devantier (Dansk Grand Prix Vinder) Kandis og Vikingerne.

Så har du lyst til at genhøre alle de gode "gamle" sange fra 70/80`erne og frem til nutidens hits, så er Lendager Band et oplagt valg til jeres næste arrangement.
Torben og bandet leverer en spilleglæde og energi, som ikke mange andre gør dem efter. Bandet optræder hvert forår på Dyrhavsbakken på restaurant Ølgod - på 14. år.
Bandet kommer igen og igen til tilfredse kunder over hele Danmark og udlandet.

 

Kontakt os HER for booking.