Henrik Mathiasen - optimisten

UNDERHOLDENDE FOREDRAG OM OPTIMISME

Henrik Mathiasen har et brændende ønske om at inspirere andre til at få mere optimisme og glæde ind i deres hverdag. Dette gør han gennem et underholdende foredrag med humoren i højsædet. Med simple og brugbare værktøjer åbner han døren til en optimistisk verden med jordnære historier og eksempler.

Mennesker husker historier langt bedre end formler, hvorfor humor og værktøjer bliver flettet ind i fortællinger fra hverdagen, inspirerende mennesker og legendariske virksomheder.

Det er vigtigt at understrege, at optimisme intet har med de såkaldte jubeloptimister at gøre. Faktum er jo, at alle mennesker oplever modgang fra tid til anden. Og modgang er der ingen grund til at juble over. Men man skal heller ikke sætte sig ned og græde snot over tingenes tilstand, som pessimisterne har en tendens til at gøre. Optimister er utrolig gode til at håndtere modgang og komme op af hullet i en fart.

Denne simple formel – til at trodse modgang – er omdrejningspunktet for foredraget.

 

OM HENRIK MATHIASEN

Med mit fokus på Optimisme er jeg gået direkte i kamp mod sortsynet, Pessimisterne og ikke mindst janteloven.?
Budskabet om Optimisme må dog ikke forveksles med det såkaldte Positiv Politi – altså dem der synes, at alt bare er fantastisk. Uanset hvad! Selv hvis ens datter på 4 år falder og brækker armen, så jubler man og finder det helt fantastisk at man kommer på skadestuen igen. Dette har intet med Optimisme at gøre i min verden.

 

Link til Henriks hjemmeside : 

https://optimisten.dk/