Manu Sareen

Manu Sareen og  ”Gaven at have været ramt af stress”
-Om at Jonglere en ministerstilling igennem skilsmisse, stress og tidligere depression.

Manu deler ud af personlige erfaringer om stress, psykisk sårbarhed og udfordringer med en sjældent ærlig stemme. Vi får fortællingen om, hvordan den tidligere minister alligevel formåede at opretholde sit krævende arbejdsliv igennem 15 år og beholde sin professionelle styrke.
-I kølvandet på en socialministerstilling og en voldsom skilsmisse, blev Manu kastet ud i en voldsom krise. Vi hører om Manus rejse igennem svære følelser, umulige beslutninger og hjerteskærende personlige oplevelser.

-På trods af at et ekstremt arbejdspres, blandt andet som hovedansvarlig for integrationen i en krisetid med voksende asylstrømme, og med ansvaret for landets største budget på 340 mia. kr. i socialministeriet, formåede Manu at bibeholde sit overblik, leve op til sit ansvar og arbejde videre med en psykisk sårbarhed uden at knække.

-Manu fortæller hvad der sker i kroppen, når man ikke lytter til de altid-eksisterende faresignaler. Vi lærer at forstå, hvordan man kan arbejde med sin stress – i stedet for imod kroppens naturlige forsvar.

Foredraget tilbyder anvendelige redskaber til at modstå og eksistere i stress samt til at lære at elske sin krop og sig selv for evnen til både at kunne præstere til maksimum, og samtidig kende sine naturlige begrænsninger. Det illustreres hvordan selvværd og stress altid er uløseligt forbundet, og hvad man både som person og som arbejdsplads kan gøre for at afhjælpe dårligt selvværd og stress.

-Baseret på den omfattende mængde forskning, der viser Mindfulness som stærkt evidensbaseret værktøj til at overkomme stress, beskriver Manu hvordan hans rejse igennem egen krop og sind, ledte ham til den forståelse; at stress kan være en gave.

For booking, kontakt os HER