Joan Ørting & Robert Lubarski

En aften hvor temaet er tantra, slowsex og passioneret kærlighed. Om det at være nærværende og leve et liv i intimitet og ærlighed uden løgne. Om at forstå seksualitetens dybder og kunsten at komme længere end forelskelsen og opleve noget, der er endnu større.

En aften om hvordan du kan tiltrække den rette partner eller se magien i den, du er sammen med nu, og hvordan personlig frihed kan hænge sammen med det at være to. Om at elske sig selv og elske hinanden.

Joan Ørting og Robert Lubarski kan nu opleves sammen rundt i hele landet med deres direkte, hjerteåbnende og tankeprovokerende talkshow “Nye veje til SEX & kærlighed”. De har tidligere arbejdet sammen på TV3 ‘s “Sexskolen”, som blev en stor, prisvindende succes.
Joan Ørting, som netop er aktuel med sin nyeste bog “Elsk dig selv, og bliv elsket”, blev landskendt bl. a gennem sit virke som brevkasseredaktør først på BT og senere på Ekstra Bladet. Efter “Sexskolen” har hun haft stor succes med “Jagten på gnisten” på TV2.
Robert Lubarski  har også tidligere lavet TV og dokumentarfilm, der belyser menneskets seksualitet og kærlighedens rejse. Han er bl.a kendt fra TV2 programmet “Sexologerne” og “Zulu-Lovechamps”, han arbejder i dag som sexolog, terapeut, kærlighedsshaman og foredragsholder.

For booking: Kontakt os HER