Thyboe og Jokeren - Damer, Drugs & Dæmoner

Sømænd har et udtryk for, hvad der sker, når to orkaner mødes ude på havet. De smelter sammen, skaber ragnarok og bliver til sammen The Perfect Storm.
Det er samme fænomen, Kurt Thyboe og Jesper ”Jokeren” Dahl skaber, når de mødes på ord og om fortællinger fra deres vilde liv på kanten.

Kurt Thyboe som opfinder af Ugens Rapport, ordsmed, legendarisk boksekommentator og gift i snart 40 år.
Jokeren, som musikalsk hitmager gennem årtier, med stor appetit på livet i overhalingsbanen, et kvindetække udover det sædvanlige og tro mod dét at være utro.

Med bogen "Damer, Drugs & Dæmoner – Thyboe og Jokeren om livet som mand" - tager de samtalegenren til et helt nyt niveau, hvor samtale, røverhistorier, livets store spørgsmål, sorger og glæder smelter sammen med dokumentarisk reportage af den ærligste slags.

Dette foredrag er som bogen en samtale mellem to originaler om Damer, Drugs og Dæmoner – og alt det andet, livet som mand er bygget på. Deres historier og erfaringer er vilde, til tider ekstreme, og inde bag det buldrende vanvid af livshændelser og skæve fortællinger ligger en fascinerende, lun livsklogskab og slagkraftige meninger, der giver et los i røven til den puritanisme og feminisme, som synes at være stukket helt af.

Sammen er Thyboe og Jokeren "The Perfect Storm".

Efter samtalen er der afsat tid til spørgsmål fra publikum.

Konferencier: Jonas Nyrup (journalist og forfatter til Damer, Drugs & Dæmoner).

 

Kontakt os HER for booking.